Retourneren

Retournering van een bij Komio online besteld product tegen restitutie van de eerste betaling is mogelijk binnen 14 dagen na bestelling. Komio is alleen gehouden een verzoek tot restitutie van de eerste betaling te honoreren, indien de klant binnen 14 dagen na aankoop terugbetaling van de eerste betaling of omruil verlangt, zonder dat er sprake is van een defect, en aan de volgende voorwaarden voldoet:

  1. De koper moet zijn retour online hebben aangemeld middels het herroepingsformulier.
  2. Het device dient te zijn besteld via de webshop van Komio.
  3. Het product inclusief eventuele accessoires moet compleet en onbeschadigd in de originele en onbeschadigde verpakking zijn verpakt.
  4. Een eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken.
  5. Het product is ongebruikt.

Na de initiƫle 14 dagen om de bestelling te annuleren, heeft de klant nog eens 14 dagen de tijd om het device weer terug te sturen.

Voor zakelijke online bestellingen geldt geen 14 dagen herroepingstermijn. Om die reden kunnen zakelijke bestellingen niet worden geretourneerd.

Retourneren geldt op eigen risico en kosten van de klant. Komio kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermist geraakte of beschadigde retourzendingen en zal niet bemiddelen in deze.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.
De waardering van komio.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 9 reviews.